Referenties

"Annemiek heb ik leren kennen als een professionele, energieke collega. Zij heeft weinig aanwijzingen nodig. Toont veel eigen initiatief, denkt vooruit en is bij ons in een korte tijd een echte spil geworden. Annemiek, onze dank voor je harde werken!" 
Arjan Nazari, directeur & eigenaar A.N. Verhuizers
 
"Annemiek is een toegewijde collega die veel werk kan verzetten. Zij heeft de afdeling ondersteunt bij een breed scala van werkzaamheden. Variërend van secretariële taken, drukwerkbegeleiding en projectmanagement. Zij komt met ideeën en kijkt naar oplossingen om processen beter te laten verlopen." 
Dorien de Jonge van Zwijnsbergen, Manager Marketing & Communicatie Het Nationale Park De Hoge Veluwe

"Ik heb Annemiek leren kennen als een enthousiaste, zeer betrokken en geïnteresseerde collega. Ze heeft diverse werkzaamheden voor Masterkey-Plus goed en naar tevredenheid opgepakt. Ze stelde zich daarbij flexibel op, deed haar werk met veel verantwoordelijkheidsgevoel en pakte zaken heel praktisch op. Het was prettig om Annemiek in ons team van collega's te hebben!” 
Nanda Geurts, P&O Adviseur Masterkey-Plus

"Annemiek werkt secuur, is erg flexibel en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is ze ook een prettige collega!” 
Elke Wolterink, Coördinator Planning Masterkey-Plus

‘Werken met Annemiek geeft een gevoel van zekerheid. Opdrachten worden correct, tijdig en meestal boven verwachting uitgevoerd en opgeleverd. Annemiek vraagt goed door om opdrachten en verwachtingen helder te krijgen zodat verwachting en realisatie goed aansluiten. Prettige "collega” die snel, discreet en kwalitatief goed werk aflevert.’ 
S.L. Laarberg, directeur Allianz Nederland

"Dankzij jou boden mijn beleidsstukken en presentaties nét dat ietsje meer. Over jouw hulp hierin kan ik kort zijn: Snel, professioneel en altijd in lijn met en passend bij de inhoud. En die varieerde behoorlijk. Daarnaast heb ik jou ervaren als iemand die op breed gebied wist wat er speelde, je was een vraagbaak en regelaar voor de afdeling. Je humor en je tomeloos optimisme maakte dat ik het een genoegen vond om met jou samen te werken!" 
Peggy Averson, Senior Beleidsmedewerker B/CICT - Resourcemanagement
  
"Je was bij ons werkzaam van juni 1999 tot februari 2001. Te kort, want je was en bent een voortreffelijke secretaresse. Je bent een secretaresse die uitblinkt in de echte secretaresse-taken en de overige zaken (marketing- en PR-zaken) gewoon erbij pakt." 
Jacob Stadig, directeur en eigenaar Autohaas Groep